Svensk Mediakonsult Lagom Bäst KH FM Check In


Om

Hej, vi är Svensk Mediakonsult.Svensk Mediakonsult Lagom Bäst KH FM Check In

Visioner, intentioner och en oerhörd vilja att alltid leverera uppdrag med övertygelsen om att positivt överraska våra kunder. Det är vårt arbete och något som våra kunder kan lita på. Vi kan det vi gör och den samlade kompetensen hos oss är våra kunders trygghet. Byrån har utvecklats från att vara en renodlad tidningsproducent till att arbeta mer med olika kundanpassade medialösningar. Prova oss du också, vi erbjuder alltid ett trevligt och givande samarbete.

Svensk Mediakonsult Lagom Bäst KH FM Check In

Profession innehållande kompetens, teknik och utveckling. Vi gillar att ligga i framkant och se bortom framtiden. Vårt mediahus på Ilanda Gård är en jättegryta som fullkomligen sprudlar och kokar av idéer. Vi är utbildade och engagerade reportrar, säljare, producenter, projektledare, redigerare och webbutvecklare. Tillsammans vågar vi påstå att ingen utmaning är för stor eller för liten för oss. Vi älskar vårt arbete och det genomsyrar också de goda kundresultaten.

Svensk Mediakonsult Lagom Bäst KH FM Check In

Lagombäst

Vi vill producera de bästa resultaten
till våra kunder. Det är vårt mål.

Svensk Mediakonsult Lagom Bäst KH FM Check In

Lång erfarenhet, lokalkännedom, trygghet och stabilitet, viktiga parametrar för en fungerande verksamhet. Historiken är viktig men inte avgörande. Vi arbetar med visioner, följer trender och tendenser för att tänka i annorlunda banor. Avgörande, visst, men vi gillar att ligga först med det senaste och vem kommer ihåg den som hamnar på en andra plats? Kanske låter kaxigt och JA, vi gillar det också. För vi är lagombäst.

I över 25 år har vi samlat många goda
minnen och Kunder, välkommen du också.